Vi på VF Studio gör alltid en individuell bedömning för varje unik bostad och de priser som anges här på hemsidan är grundpriser baserade på antal rum i hemmet. Det vanligaste är att vi kommer ut på en konsultation för att avgöra vad som behöver göras och skickar därefter en offert till dig. Kostnaden för konsultation ingår sedan i priset om du bestämmer dig för att anlita oss. 

Se våra riktlinjer för priser här. 

När fotograferingen är klar och objektet ligger uppe till försäljning skickar vi vår faktura till dig via mail eller post. Alla priser som anges här på hemsidan är inklusive moms. 

Ja, homestylingen av avdragsgill på reavinsten, till skillnad från om du själv skulle införskaffa blommor, kuddar med mera. Läs mer om hur det fungerar med att dra av homestylingen här.

Vi skapar gärna ett upplägg som passar just dig men det allra vanligaste är att vi stylar inför fotografering av lägenheten och att du som kund därefter behåller våra saker tills försäljningen är klar. 

Behöver du behålla sakerna längre än så kan vi självklart lösa detta också! 

Självklart kan du bo i lägenheten efter att vi stylat den! Men då är det viktigt att sängkläder och handdukar byts till dina egna. Inför visning ansvarar du också för att återställa bäddning samt handdukar som ingår i stylingen. Fotografera gärna av och försök efterlikna bäddning och vikning så gott det går.

Önskar du istället att vi kommer och iordningställer lägenheten inför visning kan vi givetvis lösa detta. Vi skräddarsyr ett upplägg som passar just dig!