INREDNINGSTJÄNSTER

 Vill du få råd, tips och inspiration på hur du får till harmonin hemma när det kommer till inredningen? Kanske har du ett barnrum där du behöver bättre förvaring, ett sovrum som du vill göra mysigare eller en öppen planlösning som du vill göra mer ombonad?  
Vi erbjuder personliga inredningstjänster i hela landet och skräddarsyr självklart tjänsten efter din personliga smak och dina önskemål och behov.

Hur går det till?

Antingen ses vi på vårt trevliga kontor i Midsommarkransen, Stockholm, för ett möte eller så gör vi det digitalt om du bor i en annan stad. Tillsammans pratar vi igenom vad du/ni har för behov och önskemål idag och hur vi kan hjälpa dig/er framåt.Det kan handla om att få till bättre förvaring hemma, att skapa en röd tråd i hemmet med hjälp av väggfärger, tapeter och textilier eller att maximera ytan i rummen på bästa sätt.

 Vi hjälper sedan till med att ta fram såväl inspirationscollage, 3d-skisser som inköpslistor och erbjuder – såklart – en personlig kontakt genom hela processen. Vi erbjuder också generösa rabatter genom våra samarbetspartners om ni önskar köpa färg eller tapeter.

 Allt för att du ska kunna göra ditt/ert hem ännu mer personligt, inbjudande och härligt att bo i!

Previous slide
Next slide

Vad kostar det?

Timpris: 1000 kr inkl moms (800 ex moms).

Uppskattad tid per rum är ca 4 timmar för planering, inspirationscollage och inköpslista men priset är alltid beroende av storleken på rummen samt hur mycket hjälp du önskar från oss. Vi skräddarsyr självklart upplägget efter dig och dina/era önskningar!

Vill du veta mer om vår tjänst Inredningskonsultation? Kontakta oss på vfstudio.sthlm@gmail.com.