OM OSS

Vi som driver och jobbar på VF Studio heter Louise Lemming och Maria Wiig. Tillsammans har vi många års erfarenhet av styling, med både magasin, företag och privatpersoner som uppdragsgivare. Vi har jobbat med flera av de största mäklarna i Stockholm som Svenska Mäklarhuset, Erik Olsson, Fastighetsbyrån, Historiska Hem, Södermäklarna med flera

Våra kompetenser

Vi är alla i grunden stylister och kreatörer med lång erfarenhet av visuellt historieberättande – storytelling – i både bild och upplevelse. För oss är det viktigt att bilderna blir ett berättande om livet i varje specifikt hem och att bygga en känsla kring det. Vi lägger stor vikt vid att målgruppsanpassa stylingen för att bilderna ska sticka ut i mängden och appellera till just er potentiella köpare. 

Vi ger alltid det lilla extra

En av många saker som förenar oss är vårt genuina intresse för det personliga och unika i varje hem – där lika stor del rådande trender som unika detaljer och klassiskt tidlösa ting får ta plats. Det är så ett personligt inrett hem skapas och det är också det vi fokuserar på vid homestyling. Inget objekt är det andra likt, vilket också genomsyrar våra stylingar. 

Vi vill alltid ge det lilla extra vid våra stylingar, som en vacker dukning, en frukostbricka på sängen och vackra buketter med färska blommor. Vi anpassar färgpaletten och blommor efter säsong och jobbar så långt det är möjligt med hållbar inredning. 

Vi ser fram emot att vara en del av er bostadsresa! 
Louise och Maria, VF Studio

 Medarbetare:

Louise Lemming, grundare och Inredningsstylist 

Maria Wiig, diplomerad Inredningskonsult 

Kontakta oss​

Vill du veta mer om vad vi erbjuder för tjänster och vad vi kan göra med ditt hem inför försäljning? 

Kontakta oss via mail/telefon eller fyll i formuläret nedan!

vfstudio.sthlm@gmail.com
0709-489743