OMDÖMEN

Vi strävar alltid efter att ha så nöjda kunder som möjligt och ger alltid en personlig service och att du som kund ska känna att du får det där lilla extra när du anlitar oss. Nedan finns några av de omdömen vi fått av nöjda kunder genom åren!

”VF Studios styling gjorde nog hela skillnaden inför försäljning av vår lägenhet. Det hela gjordes med stor känsla för stil och med  professionalism och integritet. Vi rekommenderar verkligen VF Studio varmt!”

Jenni, Aspudden, via Svensk Fastighetsförmedling

”Det blev så vackert och kändes samtidigt som vårt hem, som om att ni tagit vår stilpersonlighet och skruvat upp den några snäpp till. Drömmen vore att bo så alltid”.

Jenny och Johan, Aspudden, via Svensk Fastighetsförmedling

”Helt galet bra. Tror inte det är samma lägenhet. Tycker ni har överträffat alla förväntningar. Kul!” 

Pierre, Gamla stan, via Erik Olsson

Vf Studio är så proffsiga och träffsäkra i sin styling. Vi är övertygade om att vi fick ett så bra pris vid försäljning tack vare dem!

/Lisa och Per, Södermalm, via Erik Olsson

Tack för ett bra samarbete och det mycket fina arbete ni gjorde. vi är supernöjda och glada att vi anlitade er!

Antonio och Tijana, Midsommarkransen, via Svenska Mäklarhuset 

I samband med försäljning av min lägenhet kontaktade jag Vf Studio för att få hjälp med homestyling. 

Från första till sista kontakten har jag fått ett proffsigt och personligt bemötande. Jag upplevde att de verkligen är lyhörda och fångade den tidsenliga karaktären och känslan i lägenheten. Jag är övertygad att den fina stylingen lyfte fram det bästa av lägenheten och bidrog till att många spekulanter kom på visningen, och sedermera en lyckad försäljning.

Jag kan varmt rekommendera Vf Studio för din homestyling!

Jeanette, Kungsholmen, Erik Olsson Fastighetsförmedling