HOMESTYLING

VF Studio erbjuder en personlig styling av din lägenhet där fokus läggs på det unika i varje hem.
Vi värnar också om säljarens personliga stil och i den mån det går, plockar vi alltid in de egna föremålen i inredningen – för ett levande och mer ombonat intryck. Vi har jobbat med flera av de största mäklarna i Stockholm som Svenska Mäklarhuset, Erik Olsson, Svensk Fastighetsförmedling, Historiska Hem, Södermäklarna med flera.

Här kan du läsa mer om våra stylingtjänster:

Stylingkit

För dig som vill hyra och styla själv med våra produkter

Du hämtar upp ett stylingkit hos oss och gör jobbet med att styla själv. Du packar ihop efter fotograferingen/visningen och lämnar tillbaka paketet till oss. 

Ingår i stora drag: Vas, textilier som duk, pläd, överkast, kuddfodral, handdukar, mindre produkter för kök och badrum i samråd med er. Här ingår inte blommor, färsk frukt med mera utan detta köper du själv. 

Pris från 5.000 kr

Lightstyling

– För dig som redan har en bra grund, vill göra mycket själv men vill öka dina chanser för en lyckad försäljning!

Du har redan en bra grund men vill få hjälp med vad du kan plocka bort inför styling och fotografering, möjliga förbättringar och idéer som gör din lägenhet optimerad och anpassad för fotograferingen. Du är villig att själva ta på dig ett större förarbete och utföra de förbättringar vi föreslår samt, om behov finns, införskaffa någon färsk ört, levande växter samt frukt och grönt till köket. Du önskar hjälp av en stylist att sätta den rätta känslan med varsam hand, kreativitet och öga för detaljer.

På fotodagen gör vi en lättare styling i alla rum med era befintliga möbler som grund och adderar i stora drag: färska blommor efter säsong och stil, textilier som duk, pläd, överkast, kuddfodral, handdukar, tvål.

Priser för lightstyling

1 rum och kök, från 8500 kr 

2 rum och kök, från 10.500 kr 

3 rum och kök, från 13.000 kr

4 rum och kök, från 15.000 

Priserna som anges här avser styling vid fotografering. Det tillkommer en kostnad om 2800 kronor om ni önskar låna kvar saker över visning (ca 3-4 veckor). Behöver lånetiden förlängas pga oförutsedda händelser, har vi en dialog kring detta och hittar ett upplägg som passar oss båda.

Om det finns behov av att vi kommer och byter ut blommor och ställer i ordning inför visning tillkommer en kostnad om 2500 kronor. Detta görs i så fall på fredagen innan helgen och inte under helgen (om visningen inträffar på en helg).

*Priset är baserat på att en lightstyling i en lägenhet med 1 rum och kök tar oss ca 2 timmar att genomföra. Att detta ska gå att genomföra under den estimerade tiden är helt avhängt på att du som kund gjort ett bra och grundligt förarbete, utifrån konsultationen vi skickat. Har denna inte efterföljts innebär det merarbete för oss som kommer att debiteras extra enligt vårt konsultarvode, som är 1000 kr per timme (ink moms).

Du vet väl att hela kostnaden för stylingen är avdragsgill vid försäljning, precis som mäklararvodet? 

Kontakta oss via mail eller telefon för att få veta mer om vad vi kan erbjuda dig!

vfstudio.sthlm@gmail.com

0709-489743

Följ oss gärna på Instagram för inspiration och inredningstips.

@vfstudiostyling